Д-Р ЦВЕТАН СТАНИМИРОВ - tsvetanstanimirov@gmail.com тел. 0888 76 95 99

stanimirov

Ст. Лейт.Д-р Цветан Григоров Станимиров е роден 1978г. в град София. Завършил средно образование 1997г. в софийска гимназия с активно изучаване на английски език и руски език.

През 1998 г. започва следването си по медицина в МУ София, където завършва висшето си образование през 2004г, Магистър - Лекар.

2004г работи като доброволец със спешен екип на ВМА.

От 2005г започва специализация в клиника Коремна Хирургия на ВМА , където по-късно е назначен като лекар ординатор. С призната специалност по хирургия от 2010г. От 2012 год. е назначен като Офицер във Военно-медицински отряд за бързо реагиране към ВМА и продължава да изпълнява функционалните си задължения в Клиника Коремна Хирургия на ВМА. Има участие в три задгранични мисии в Афганистан, където е работил в многонационален екип в Испанска и Американска военнополеви болници. През 2013г. е ръководил и участвал екип за първични медицински прегледи на бежанци в гр. Елхово. Има изкаран курс по спешна медицина.

Владее английски и руски език на високо ниво. Участва в изготвянето на публикации свързани с хирургия в български и чуждестранни издания. Има интереси към конвенционалната, лапароскопската хирургия, колопроктология и онкология, огнестрелни и взривни наранявания.

Контакти тел: 0888 76 95 99 email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

:
Екип на Клиника по коремна хирургия - Военномедицинска Академия София
РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА СПЕШНА МЕДИЦИНА И КОРЕМНА ХИРУРГИЯ", НАЧАЛНИК КЛИНИКА КОРЕМНА ХИРУРГИЯ
Top of Page